DJ Steven is een echt allrounder. Hij kent zijn stiel en brengt elk (privé-) feest tot 'the next level'. Trouwfeesten, verjaardagen, jubileums en personeelsfeesten zijn zijn specialiteit. Samen met de organistoren denk hij graag na over de perfecte uitwerking. Aarzel niet om hem te boeken.

 

Geschikt voor

Huwelijksfeest, Themafeest, Bedrijfsfeest, Verjaardagsfeest, Jubilium, Feestzaal, ...

Discobar Stu (Steven Proost) heeft reeds meer dan 15 jaar ervaring en kan met alle muziekstijlen overweg. Vanaf de jaren 70 tot en met de hedendaagse muziek combineert hij alle genres van pop en rock naar dance en metal. Vanaf het begin tot het einde houdt hij rekening met het publiek om van elke feest een waar KNALFEEST van te maken. Nog wat extra confetti erbij en je zal een feest met hem niet snel vergeten!
I see you baby . . . shaking that ass.

Geschikt voor

Huwelijksfeest, Themafeest, Bedrijfsfeest, Verjaardagsfeest, TD’s, Fuiven, Vaten, Kermis, Afterworkparty, Feestzaal, Danscafé, Jeugdhuis, …

Referenties

Tal van Trouwfeesten, After-work Party’s, Teerfeesten en vaten alsook Snowparty Dessel, Witgoor kermis @café De Koerel, Ezaart Kermis, café De Campina, café ’t Sportlokaal, café De Kor, café De Ster, café De Folia,  and many more ...

Meer info

Toen in 1992 een klasgenootje van Tom een Birthday-party organiseerde voor haar verjaardag, en de dj niet kwam opdagenkwam, viel Tom in met een binnenhuisinstallatie. Sindsdien werd Tom voor het eerst, maar goed, door het dj-virus gebeten. Voor lokale jeugd- en sportbewegingen waagde hij zich voor het eerst aan fuiven en bals.

Dankzij dit groeiproces, werd Tom opgemerkt door 'Radio Contact' en verzorgde hij de gekende 'Drive-in Turbo Shows'.
Langzaam maar zeker groeide de interesse om ook de weg van trouwfeesten en jubilea in te slaan...wat eerst experimenteel begon, draaide snel uit tot een waar succes en ondertussen werd de VOF 'DJ SUPREME'geboren! Ondertussen staan er reeds 27 jaar ervaring op de teller.

We spreken van een allround familie-deejay, eentje die zowel zijn mond, aanpak als techniek weet te combineren in alle muziekstijlen (jong & oud) voor een ruime diversiteit aan feesten.

 

Geschikt voor

Huwelijksfeest, Themafeest, Bedrijfsfeest, Verjaardagsfeest, Feestzaal, Danscafé

Dj Marvin (Marvin van Rooy) is onder meer bekend van partynoize en draait alle soorten muziek. Hij kan altijd wel zorgen voor een feestje en heeft al veel ervaring op gedaan. Vele feesten staan op zijn naam. Marvin voelt perfect aan wat je wil en hij zal dan ook alles doen om iedereen aan het dansen te krijgen.

Geschikt voor

Trouwfeesten, fuiven, bedrijfsevenementen, prive-evenementen, verjaardagsfuiven, thema-feesten, jeugdhuizen, danscafé's,...

DJ Marcel is naar eigen zeggen een geboren DJ. Al van zijn 15de bezig met het entertainen van mensen door middel van het draaien van plaatjes. Uiteraard dus thuis in alle genres van muziek en een sterk gevoel om zich aan te passen aan de situatie.

Tot op de dag van vandaag blijft hij de muziekscene op de voet volgen. Want elke dag komen er nieuwe plaatjes bij die verdienen om gedraaid te worden.
Om alles helemaal naar UW zin te maken, is er altijd voorafgaand een persoonlijk contact. Zodoende is het feest qua muziek ècht helemaal zoals je had gewild.
Het moto van DJ Marcel is “You say it, I’ll play it” en we maken er samen een bangelijk feest van!

Kortweg, een rasechte allround DJ die heel plezier in zijn werk heeft en dat overzet op de gasten ?

 

Geschikt voor

Huwelijksfeest, Themafeest, Bedrijfsfeest, Verjaardagsfeest, Feestzaal, Danscafé

DJ Skippy: Is een gekende allround dj in de kempen die ondertussen 7 jaar in het vak zit. In die 7 jaar heeft hij al heel wat ervaring kunnen opdoen. Ondertussen draait hij op (mega)fuiven, festivals, vaten, trouwfeesten, verjaardagsfeesten/vaten (18,21,30,50-jarige,….)

Dat hij weet hoe hij het volk aan het dansen moet krijgen is al wel langer bekent. Met zijn Dj sets waar muziek voor ieders wat wils inzit voor jong & oud zet hij de keet op zijn kop!

Geschikt voor

Festivals, (mega)fuiven, vaten, trouwfeesten,….

Referenties

Eindejaars TD Brussel, Sunrise Festivel, Sunset Festival, Bedrieg je lief TD, Safesex Party, Festibal, I Love Chiro, TD publik Antwerpen, Bedrieg je lief TD, Arendonk zingt & swingt, Weld kermis, Strikskes party, Vraai Kermis, Zevendonk kermis, Houtum Kermis, Vorsel Kermis, Nacht vd Jacht, Redcup party, Confused Verschillende vaten/trouwfeesten….

De knaap van STORMM (Mats Hooyberghs) heeft zijn entree al gemaakt op Arendonk Zingt & Swingt, Vraai Kermis, Schoeftzakkerock en vele andere fuiven en festivals in de Kempen. Met zijn combo van stevige beats en klassiekers uit de jaren 70 80 en 90, staat jouw feestje gegarandeerd in vuur en vlam!
Hij startte zijn avontuur in de muziekwereld al op heel jonge leeftijd. Sinds enkele jaren is hij een vaste waarde in het Kempense nachtleven door de opstart van het project STORMM.

Geschikt voor

Verjaardagsfeestjes voor zowel jong en oud (sweet 16's, vaten, 50+,...), festivals, grote evenementen, trouwfeesten, jubileum,...

Meer info

DJ Geert (Van Mierlo Geert) is een all-round DJ. Voorheen bekend als DJ Dzjeck. Zijn vlotte mix van hedendaagse hits, EDM house, Hip Hop & RnB, zachte en stevige Rock, Party Mash-Ups, Ambiance muziek, Retro classics, … stelt hem in staat om direct in te spelen op de wensen van het publiek.
Keep the party alive!

Geschikt voor

Trouwfeesten, fuiven, bedrijfsevenementen, prive-evenementen, retro-party's, jubileums, verjaardagsfuiven ('vaten'), thema-feesten, jeugdhuizen, danscafé's,...

Meer info

 

Het is ruim tien jaar geleden dat DJ Kicken doorbrak met zijn mega hit ‘Aint No Party Like An Alcoholic Party’. Dankzij deze internationale klapper is hij nog altijd een gewilde artiest. Dat blijkt maar weer uit het grote aantal boekingen dit jaar; hij is nog altijd kicking! DJ kicken is een feest DJ met een zeer duidelijke microfoonstem. Mede door zijn meer dan 25 jaar ervaring weet hij elk publiek los te krijgen en is tevens zeer geschikt voor 90s en 00's party’s.

Geschikt voor

Huwelijksfeest, Themafeest, Bedrijfsfeest, Verjaardagsfeest, TD’s, Fuiven, Vaten, Kermis, Afterworkparty, Feestzaal, Danscafé, Jeugdhuis, …

Referenties

Te veel om op te noemen:-)

Meer info

Daniel Bovie (Danny van Wauwe) is al vele jaren actief in de 'house-scene'. Met bekende radio-producties op zijn naam is hij een veel gevraagd DJ. We zijn blij dat we Danny tot onze deejays kunnen rekenen want Danny heeft als geen ander zulke uitgebreide kennis rond verschillende muziekstijlen. Zijn professionaliteit en toewijding weerspiegelen steeds in het slagen van elk evenement.

Het is een lange weg tot je beschouwd wordt als een statussymbool. Het vereist jaren hard werken, geweldige vaardigheden, continue aanpassing en vooral van toewijding. Daniel Bovie is erin geslaagd. Na meer dan twee decennia actief lid te zijn in de 'house-scene', vertelt hij met zijn DJ-sets een muzikale reis van jarenlange ervaring, visie en inspiratie. Voor hem is muziek alles.

Geschikt voor

Festivals, clubs, dancings, trouwfeesten, studentenfuiven, fuiven, bedrijfsevenementen, prive-evenementen, verjaardagsfuiven, thema-feesten, jeugdhuizen, danscafé's,...

Meer info

Met hun jarenlange ervaring brengt Frenz de partyvibes naar jou toe! Ze mixen een krachtige 'feel-good' cocktail van eigen mash-ups en waanzinnige intro's. Samen met hun visuals kent hun creativiteit geen grenzen, kortom Frenz laat elke stage daveren! Aan de waanzinnige rit van dit onverwoestbaar duo komt geen einde!

Fomules

  • Frenz small: Dj-set
  • Frenz medium: Dj-set + VJ-set
  • Frenz XXL: Dj-set + VJ-set + specials (live artist, fireworks)

Geschikt voor

Festivals, fuiven, grote bedrijfsevenementen, grote prive-evenementen, ...

Referenties

Evenementen: Daydream Festival, Laundry day, Reflex Beach, Club Reflex, Bandanna, Lier Festival, Dance Mania, Rotaract, Q-music Radio, vele Fuiven,...

Meer info

LDD (Luc Vanwalleghem) meer dan 30 jaar een gevestigde waarde in de Kempische partyscene! Als allround dj zorgt hij voor perfecte vibes en knallende beats op (mega) fuiven, td's, ...! Met zijn jarenlange ervaring en keuze uit een enorme muziekcollectie is hij de ideale dj voor uw privé- en bedrijfsfeesten!
Keep the party alive!

Geschikt voor

Trouwfeesten, fuiven, bedrijfsevenementen, prive-evenementen, jeugdhuizen, danscafé's,...

Meer info

 

DJ Kristof’ staat voor klassevol feesten en eigentijdse parties.
Door de muziek herkenbaar maar ook trendy te houden, maakt hij van elk feest een spetterende avond en tilt uw evenement naar een hoger niveau.
Verwacht je aan een wervelwind van perfect gemixte hits en danskrakers. De lijst met referenties is indrukwekkend.
Je kan ‘DJ Kristof’ ook boeken als guest-DJ voor uw event/fuif. Hier passeerden o.a. Achterlee Kermis en Hukkelkermis reeds de revue.
Kan je niet kiezen tussen 3 openingsdansen? DJ Kristof mixt ze op voorhand professioneel in mekaar. Wil je een goede violiste erbij als special act, of ben je meer te vinden voor een klank- en lichtspektakel à la Tomorrowland? Alles is mogelijk!
Er wordt uiteraard enkel gewerkt met topmerken uit eigen stal.

Geschikt voor

Huwelijksfeest, Themafeest, Bedrijfsfeest, Verjaardagsfeest, TD’s, Fuiven, Vaten, Kermis, Afterworkparty, Feestzaal, Danscafé, Jeugdhuis, …

Referenties

Discotheek Noxx (Antwerpen), Desire (Vosselaar),Red & Blue (Antwerpen), De Prof (Antwerpen), De Provence (Oud-Turnhout), Que Pasa (Mol), ’t Gerucht (Beerse) en bedrijfsfeesten voor o.a. DHL, AVA Papierwaren, Matrix Essentials Belgium, Janssen Pharmaceutica, Nationale Loterij,…

Meer info

Met meer dan 15 jaar ervaring weet Dj Prosit (Björn Proost) als geen ander wat het is om ‘Het kot op zijn kop’ te zetten! Met zijn ‘AllRound Party-Ambi- Music’ gaat het dak van de desbetreffende feestzaal of tent er sowieso af en vooraleer je er erg in hebt, zal de keet in vuur & vlam staan! Niet voor niks is zijn motto: “Ain’t no Party like a Dj Prosit Party!”

De boel direct aan de gang en het liefst van al ambiance heel de nacht lang? Vanaf de 1ste plaat de dansvloer helemaal vol? Iedereen meteen tot in de vroege uurtjes uit de bol? Indien gewenst is niks te zot en komt elk muziekgenre aan bod! Dj Prosit speelt voor ieder wat wils! Voor jong en/of oud!

Referenties

Tomorrowland, Daydream Festival, Camping C3 Rock Werchter, Come As You Are, Jungle Party, Streetlight ... Tal van HuwelijksFeesten, Kermissen, Danscafés, ...

Geschikt voor

Huwelijksfeesten, Bedrijfsfeesten, Verjaardagfeesten, Themafeesten, Privéfeesten, Festivals, TD’s, Fuiven, Vaten, Kermis(Bal), Afterworkparty, Feestzaal, Danscafé, Jeugdhuis, ...

Meer info

 

DJ Senne (Senne van Herck) is een all-round DJ die al jaren meedraait in het partymilieu. Hij was er dan ook vroeg bij en bouwde zo enorm veel ervaring op rond verschillende muziekstijlen. Door zijn ervaring kan hij muziek brengen voor iedereen en dit in een leuke mix. Hij maakt deel uit van het DJ-duo 'Partynoize'. Met dit duo spelen ze al enkele jaren verschillende fuiven en vaten plat...

Geschikt voor

Trouwfeesten, fuiven, bedrijfsevenementen, prive-evenementen, verjaardagsfuiven ('vaten'), thema-feesten, jeugdhuizen, danscafé's,...

Meer info

 

Uncle Benz (Ben Luyten) bekend als de ultieme all-round DJ. Uncle Benz staat al van zijn 9 jaar achter de draaitafels. In al die jaren heeft hij kennis opgebouwd rond de meest verschillende muziekstijlen, veel podiumervaring (van trouwfeest tot club Reflex) en de juiste know-how van evenementen. Dit maakt van hem de DJ waar iedereen van kan houden! Inmiddels heeft Ben ook verschillende muziekale projecten lopen zoals Ben Vega, Frenz, en Studio LaBocale. Met ''Uncle Benz' wil Ben dat iedereen op uw evenement plezier maakt en beweegt. "Just listen and dance to the beats of Uncle Benz."

De muziekkeuze van Uncle Benz bestaat uit een lekker mix van bekende dancebeats (electro, house, pop,..) uit het heden en verleden. Ook worden de jaren '90 en '80 niet vergeten in zijn sets. Door zijn uitgebreide muziekkennis kan hij gevraagd worden voor de meest uiteenlopende evenementen en dit voor zowel een ganse avond als een DJ-set. Tijdens dit laatste zal het publiek (max.) 2u. lang naar verschillende hoogtes worden gebracht. Uncle Benz 'mixed en switched' aan een hoog tempo tussen populaire songs en bekende tunes...

Geschikt voor

Trouwfeesten, fuiven, bedrijfsevenementen, prive-evenementen, festivals, retro-party's, jubileums, verjaardagsfuiven ('vaten'), thema-feesten, jeugdhuizen, danscafé's,...

Referenties

Events: Vrij Kermis, Hukkel Kermis, Broekkant Kermis, Zomerfuif, Fight of the DJ's, Time Out Party, Vraai Kermis, Beachparty, Aldibal, Roockie Party, Back to the 90's, Arena, Crewmax, Kinschot Kermis, Obroek Kermis, KLJ-fuif, Tiroler Après-ski, Retro Night, Aspifuif, Après Ski Party, Ad fundum, 25 jaar Chiro Zwaneven, VERSCHILLENDE TROUWFEESTEN EN PRIVE-EVENEMENTEN...

Stond op het podium met: (DJ's) Regi, Coone, F.R.A.N.K, Wout, 2 fabioala, Brennan Heart, Get Ready!, Ruben,... (Live Acts) Milk Inc., Lasgo, Sylver, Annagrace, Katastroof, Isabella A, Swizzle, ...

Meer info