Daniel Bovie (Danny van Wauwe) is al vele jaren actief in de 'house-scene'. Met bekende radio-producties op zijn naam is hij een veel gevraagd DJ. We zijn blij dat we Danny tot onze deejays kunnen rekenen want Danny heeft als geen ander zulke uitgebreide kennis rond verschillende muziekstijlen. Zijn professionaliteit en toewijding weerspiegelen steeds in het slagen van elk evenement.

Het is een lange weg tot je beschouwd wordt als een statussymbool. Het vereist jaren hard werken, geweldige vaardigheden, continue aanpassing en vooral van toewijding. Daniel Bovie is erin geslaagd. Na meer dan twee decennia actief lid te zijn in de 'house-scene', vertelt hij met zijn DJ-sets een muzikale reis van jarenlange ervaring, visie en inspiratie. Voor hem is muziek alles.

Geschikt voor

Festivals, clubs, dancings, trouwfeesten, studentenfuiven, fuiven, bedrijfsevenementen, prive-evenementen, verjaardagsfuiven, thema-feesten, jeugdhuizen, danscafé's,...

Meer info

over ons

We bieden 'allround'* dj's & live acts op maat van uw evenement. Van het kleinste feest tot de grootste festivals, we zijn je muzikale partner.

Meer info

nieuws

Regelmatug kan je hier meer nieuwe DJ's en live-acts ontdekken en boeken. Tips en opmerkingen mogen jullie steeds bezorgen aan ons team.