Discobar Stu (Steven Proost) heeft reeds meer dan 15 jaar ervaring en kan met alle muziekstijlen overweg. Vanaf de jaren 70 tot en met de hedendaagse muziek combineert hij alle genres van pop en rock naar dance en metal. Vanaf het begin tot het einde houdt hij rekening met het publiek om van elke feest een waar KNALFEEST van te maken. Nog wat extra confetti erbij en je zal een feest met hem niet snel vergeten!
I see you baby . . . shaking that ass.

Geschikt voor

Huwelijksfeest, Themafeest, Bedrijfsfeest, Verjaardagsfeest, TD’s, Fuiven, Vaten, Kermis, Afterworkparty, Feestzaal, Danscafé, Jeugdhuis, …

Referenties

Tal van Trouwfeesten, After-work Party’s, Teerfeesten en vaten alsook Snowparty Dessel, Witgoor kermis @café De Koerel, Ezaart Kermis, café De Campina, café ’t Sportlokaal, café De Kor, café De Ster, café De Folia,  and many more ...

Meer info

over ons

We bieden 'allround'* dj's & live acts op maat van uw evenement. Van het kleinste feest tot de grootste festivals, we zijn je muzikale partner.

Meer info

nieuws

Regelmatug kan je hier meer nieuwe DJ's en live-acts ontdekken en boeken. Tips en opmerkingen mogen jullie steeds bezorgen aan ons team.