Over ons

Allround* DJ's en live acts

Wij bieden allround* DJ's en live acts op maat van uw evenement. Van het kleinste feest tot de grootste festivals, wij zijn je muzikale partner.

Bij ons vind je een geschikte dj voor:

  • - Trouwfeesten
  • - Dansavonden
  • - Bedrijfsevenementen
  • - Fuiven
  • - Danscafé's
  • - Clubs
  • - Festivals

Wij staan je bij in je keuze van een goede DJ of live act en brengen je in contact met de artiest(en). De verdere afhandeling van je booking kan zowel rechtstreeks met de artiest(en) of via ons verlopen. Wij staan garant voor goede, kwalitatieve artiesten die de vooropgestelde doelen en afspraken nakomen.

* allround, een verklaring

Alle DJ's en live acts die worden aangeboden op deejaybook.be worden als 'allround' benoemd. Hiermee wordt bedoeld dat de artiesten voldoende ervaring hebben om te spelen voor een groot publiek en/of voldoende ervaring hebben met verschillende genres. De allround artiesten kunnen luisteren naar hun publiek en weten aan te voelen wat er gebracht moet worden op een bepaalde locatie.

'Een goede artiest brengt wat zijn publiek wil', vanuit dit principe wordt er steeds gewerkt bij deejaybook. Zo zal er bijvoorbeeld via deejaybook nooit een artiest die enkel house kan spelen, geboekt kunnen worden voor een trouwfeest. Verschillende artiesten en concepten zijn vertrouwd met verschillende genres, deejaybook kent de mogelijkheden van de artiesten en geeft je raad bij het selecteren en boeken van een artiest.

Wie zijn we?

Deejaybook.be werd opgericht door Ben Luyten. Als DJ heeft Ben Luyten meer dan 20 jaar ervaring opgebouwd op meest verscheidene evenementen. Hij weet als geen ander wat een goede dj of live act nodig heeft om het publiek te bekoren.

In een tijd waarin iedereen met een laptop of een USB-stick met enkele mp3's zich DJ kan noemen, vindt hij het belangrijker dan ooit om kwalitatieve DJ's en live acts aan te bieden. De combinatie tussen DJ en locatie worden door Ben en zijn team steeds goed bekeken zodat van hieruit de perfecte dj of live act geboekt kan worden.

Image